Opinionsiffror…..

Nu kommer SIFO´s juni-mätning, Alliansen leder och Moderaterna är största parti, kan inte förneka det jag blir glad. Moderaterna har nu chansen att för första gången sedan 1914 bli största parti, nåja, 1914 hette vi inte Moderaterna men i alla fall. Det är glädjande att väljarna uppskattar vår politik och ser att vi lägger mycket arbete på att identifiera och hitta lösningar för dagens samhällsproblem.

På lokal nivå är min förhoppning att dessa ljumna valvindar ska hjälpa oss att byta majoritet i Örebro Läns Landsting och att koalitionen i Örebro Kommun får fortsatt förtroende. Örebro Läns Landsting har styrts av socialister i mer än 90 år och det är nu dax för förändring. Örebro Läns Landsting fungerar på många sätt bra men det finns en tråkig socialistisk attityd att det som inte fungerar beror på staten eller är problem som inte går att lösa. Har man denna attityd är det dax att lämna över makten.

Vår Moderata ambition är att skapa ett föregångsland, ett föregångsland som håller ihop och där människor från alla sociala grupper ska ha en bra chans till ett bra liv. Detsamma gäller på lokal nivå, vår ambition är att skapa den bästa hälso och sjukvården för våra länsinnevånare.

Press: SvD; DN; Aftonbladet; NA

Bloggar:Tokmoderaten; (M)ichaelas; Kent Persson; Mina Moderata Karameller; Frihet är inte gratis; Moderata Perspektiv; Den Hälsosamma Ekonomisten

3 reaktioner på ”Opinionsiffror…..

  1. Harlekin33 skriver:

    Jepp, jag hoppas att du inte sätter glädjen i halsen om SD kommer in i riksdagen och ni vinner och måste samarbeta med SD!

    Det är inte så kul att bli kallade rasist-alliansen tror jag?

    För jag tror nämligen att dom röd-gröna kommer tvärvägra samarbeta med SD!

Lämna en kommentar