Om mig

Jag tycker om människor, natur, utveckling,  frihet och respekt!

Jag är riksdagsledamot från Örebro län och ersättare i försvarsutskottet. Jag har varit politiskt intresserad under hela mitt liv, men partipolitiskt aktiv sedan 2002. Jag brinner för alla frågor som ger mera makt, frihet och ansvar till människor och ogillar all form av maktmissbruk. Människor ska få bestämma så mycket som möjligt själva. Samtidigt vill jag verka för ett samhälle där alla får plats och kan vara med och bidra utifrån sin förmåga. Vill se mera entreprenörskap och bättre möjligheter för kvinnor att starta eget företag, utifrån de kompetenser de har.

Vi måste bli bättre både på att skapa förutsättningar och attityder som får oss att växa som människor. Det är grunden till ett samhälle med ansvarstagande människor som värnar varandra, utvecklingen och miljön. Det är också viktigt att vi har bra lagar och regler som passar ett modernt tryggt samhälle. Ett bra samhälle ska innehålla både frihet så långt det är möjligt men också en stor respekt för andra människor.

Jag har min yrkesmässiga bakgrund i sjukvården, är Intensivvård och Anestesisjuksköterka och har en Magisterexamen i Hälso och Sjukvårdsadministration. Har under mitt yrkesliv mestadels arbetat i akutsjukvård och i ledarroller. Har alltid upplevt mitt yrke som viktigt och meningsfullt. Det har dessutom varit väldigt spännande, tufft och mycket roligt.

20130319-110132.jpg

2 reaktioner på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s