Alla jobb behövs…

Efter moderaternas riksmöte ”Sverigemötet” kan väl ingen missat budskapet; Alla jobb behövs”. Moderaternas vision om framtiden är att Sverige ska vara ett land där alla som vill och kan arbeta ska ha ett jobb. Arbete är viktigt för den enskilde – det ger gemenskap och makt över vardagen. Arbete är också viktigt för sammanhållningen i samhället och för vår välfärden.

När fler arbetar ökar våra möjligheterna att bygga ut välfärden och satsa på dem som behöver det mest. Grunden för Sveriges välstånd ligger i att alla som kan arbetar och det finns få klyftor i vårt samhälle som är större än den mellan den som har arbete och den som står utanför arbetsmarknaden. Vi vill att alla som kan arbeta också ska kunna få ett jobb.

Alliansen har genomfört en lång rad reformer för att stärka arbetslinjen, för att minska utanförskapet och för att få fler i arbete. När finanskrisen slog till förde vi en aktiv och ansvarsfull politik som gjorde att vi kunde stå emot. Tack vare att ekonomin nu blir starkare kan vi, i ett läge då många andra länder lider av åtstramningar och sparpaket, istället genomföra fler satsningar på att få fler i arbete och flera satsningar på välfärden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s