Reformer för jobb…

Alliansens företrädare går idag ut i DN med att det preliminär lovade femte jobbskatteavdraget kan bli verklighet redan till årsskiftet. En bra reform, en reform som ger arbete och tillväxt. Tack vare den goda ekonomin och tillväxten är det nu möjligt med reformer, reformer som ger mera pengar i plånboken till vanligt folk. Vi vet av tidigare jobbskatteavdrag  att de ger arbete, nu fortsätter den utvecklingen.

Att regeringen är tydlig med att kvalite på skolväsendet är prioriterat ger en viktig inriktning för hur Sverige måste jobba, för att fortsätta vara ett framgångsrikt land. Det är yttrest den politiska ambitionen som blir ledstjärnan, skolväsendet prioriteras.

En annan viktig prioritering är att man vill att hela Sverige ska leva och utvecklas, en ambition som kommer väl till pass. Det är rätt stora skillnader både ekonomiskt och utvecklingsmässigt mellan olika delar av landet, det är bra att vi försöker sprida på utveckling och tillväxt i hela landet. Vi kommer alla att tjäna på att inte lämna någon del av landet i sticket. Mera om reformerna kommer säkert i vårpropositionen som presenteras i veckan.

Press: DN; SvD

En reaktion på ”Reformer för jobb…

  1. Stig Palm skriver:

    Allt detta är jättebra för det arbetande folket. Men pensionärerna då och värnskatten?
    När Sossarna med kulbon Juhfors vinner valet 2014 och de höjer bensinskatten så kommer bl a pensionärerna i ännu mer stryklass.
    Glöm inte att vi är många nu som påverkar valresultatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s