Turnéestart: Jobben måste bli fler – hur gör vi? Del 1

Har idag  startat turné i Södermanland tillsammans med Lotta Finstorp (riksdagsledamot från Södermanland, m), vi har inlett vår turnée som går under rubriken; Jobben måste bli fler – hur gör vi?  Vi kommer att göra turnéen i Södermanland och Örebro län och vi kommer att besöka småföretag i de båda länen.

Örebro och Södermanlands län har många gemensamma nämnare, en sådan är att de ligger i mitten av statistiken gäller tillväxtföretag[1].En politisk ambition är att våra län ska inte ligga i mitten utan i toppen av statistiken, hur gör vi då för att nå dit och skapa flera arbetstillfällen i våra län. 

Det är den frågan vi hoppas få svar på under den turnée som vi nu inlett. Vad är det som gör att det går bra för våra småföretag och vad kan vi från politiskt håll påverka för att det ska gå bättre för våra företagare i våra län. Vi vill under denna samtalsturné lyssna in företagarna och andra berörda parter för att höra hur vi får fler jobb inom regionen.

Det går väldigt bra för Sverige nu, hur förstärker vi det och får en fungerande arbetsmarknad så att arbetslinjen fungerar överallt i våra län. Kan vi lära oss något av detta som vi också kan ta med till riksdagsarbetet för hela landet.

Kan inte tänka mig något bättre sätt att inleda våren på…

Press: Folket


[1] Källa: FöretagarFörbundet. Ett tillväxtföretag är i detta fall ett mindre företag som har ökat antalet anställda med minst en person sedan 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s