FeelGood stämning….

Socialdemokraterna njuter ännu av feelgood stämning inför Håkan Juholts jungfrutal som partiledare. Ännu har Juholt inte satt ned foten för vad han står för, varken för sitt parti eller inför svenska folket. Självklart är det då feelgood stämning, han har inte behövt vara emot något ännu bara med och för. Ska bli spännande att se hur hans agenda ser ut framåt, ännu ser partiets medlemmar honom som varm person, självklart är det så innan prioriteringarna kommer.

Han har nu enorma förväntningar på sig från både högerfalang och vänsterfalang. Lyckas han behålla den feelgood stämning som finns idag när hans politik kommit upp på bordet. Han har nu kraven på sig att leverera, en politik som attraherar flera väljare och som kan ge socialdemokraterna ett framgångsval efter de senaste valens tillbakagång.

Många undrar om politikens innehåll, ska skatterna höjas och hur ska socialdemkraterna få fler än de 20% av den arbetande befolkningen att se socialdemokraterna som det bästa framtidspartiet. Blir det en nystart eller enbart en kompromiss som det viskas om.

Press:DN; DN2

Bloggar: Kent Persson; Lena Sommerstad

En reaktion på ”FeelGood stämning….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s