Modern migrationspolitik…

Jag är glad att regeringen kommit överens med miljöpartiet om vår migrationspolitik. En modern, flexibel och jobbinriktad politik. Som möjliggör för Sverige att även i fortsättningen bli och vara ett land som tar emot människor på flykt undan förtryck, men som också möjliggör för människor att återvända till sitt hemland då det är möjligt.
Vidare att de människor som finns i Sverige får sjukvård. Något som varit ett problem både för den enskild som drabbas men också för sjukvården som varit tvungna att göra skillnad.
Att vi dessutom har en politik som möjliggör arbetskraftsinvandring där sådan behövs är viktigt, inte bara för den enskilde utan främst för Sveriges utveckling. Det kommer att bli tydligare vad som gäller och det kommer att vara lättare för människor att veta förutsättningarna, mindre flummiga regler. Den nya överenskommelsen om migrationen gör att vi kan fortsätta att utvecklas som välfärdsstat.

Press: SvD; Aftonbladet; SvD2

Blogg:Välfärdsbloggen; Magnus Andersson

5 reaktioner på ”Modern migrationspolitik…

 1. Stig Palm skriver:

  Visst Lotta om det hela begränsades till ARBETSKRAFTSINVANDRING.
  Men illigala ”flyktingar” samt alla dessa som ALDRIg kommer att arbeta utan enbart är släktingar och många.
  Välkommen till Göteborg och sjukhusköerna. Nu ska det byggas ett helt nytt sjukhus här för de som bor i nordost då Östra Sjukhuset inte kan svälja mängden folk. Planerad kostnad ca 300.000.000 kr.
  De nämnda lär inte bidraga med många kronor.
  Som politiker är det underbart att få dela ut andras pengar.
  Detta beslut taget med Miljöfascisterna är snart början till nedgången för Moderaterna när det gäller röstande till 2014 års val. Jag är en av dom m fl i mitt närområde. Moderaterna ”tog ju över Olof Palmes politik? Vilket måste vara bittert för Originalsossarna. Vad ska de hitta på nu? Kanske gå på den linjen som förhindrar fler dumheter av här nämnda typ?

 2. Niclas skriver:

  Hur kan du sitta och vara nöjd över en sån grotesk uppgörelse? Varför ska folk över huvudtaget ansöka om uppehållstillstånd längre? Det behövs ju inte! Ta dig bara in i landet så är det lugnt, då kan du utan problem åtnjuta all sköns förmåner betalda av det arbetande folket. Det är ett sånt svek mot väljarna. Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig rösta M igen!

 3. johan skriver:

  Detta är ett MYCKET dåligt beslut av moderaterna!

  Jag känner ingen kille som röstat borgerligt och inte tycker invandringen är för hög, detta sticker i ögonen för dem kan jag lova!

  Aldrig mer alliansen!

 4. Anders skriver:

  Det är ju frågan om ILLEGALA invandrare. De har inte ens rätt att vistas i landet. På flykt??? De saknar flyktingskäl, trots världens mest generösa asylregler. Är det en mänsklig rättighet för alla i världen att försörjas av svenska skattebetalare?

  Arbetskraftsinvandring, varför då? Det är inte behovsprövad sådan det är frågan om. Vi har tillräckligt med arbetslösa i övrigt.

 5. AEB skriver:

  Hur skall man praktiskt lösa problemet med att polisen och andra myndigheter förväntas motarbeta varandra när det gäller illegala invandrare?Sjukvårdspersonal kan kanske hindras att hjälpa polisen med stöd av tystnadsplikten då maxstraffet för att olagligt vistas i riket endast är ett års fängelse. Däremot förstår jag inte hur gömda skall kunna gå i skolan utan att polisen upptäcker dem. Kan du Lotta förklara hur det skall gå till?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s