Dagens United Mindssiffror…

Idag kommer nya glädjesiffror för Moderaterna från United Minds. Moderaterna är ensamt större än Socialdemokraterna och Vänsterpartiet tillsammans. Det visar att SCOP´s siffror från igår står sig. Att Moderaterna nu är ett brett parti som tilltalar stora grupper människor är något som förpliktar. En så försvagad opposition som vi ser nu, med ledardebatter hos Socialdemokraterna och Vänsterpartiet varar säkert inte för evigt.

För att fortsätta hålla dessa höga oppinonsiffror är det viktigt med politikutvecklingen i partiet. Det finns inget hockuspockus inom politiken, ska väljarna behållas gäller det att ha de bästa förslagen för hur landet ska drivas. Moderaterna behöver fortsätta vara det idéedrivna partiet,  som ser till alla människors vardag och hur den kan förbättras.

Press: Aftonbladet; SvD; DN

En reaktion på ”Dagens United Mindssiffror…

 1. Stig Palm skriver:

  Moderaterna har ett av många framtida problem?
  Det stavas SOMALIER som nu börjar bli ett skällsord och snart kanske i likhet med neger blir politiskt inkorrekt att säga.
  Dessa Somalier kommer inte att bidra till landets försörjning.
  Sluta att ta hit fler. De förökar sig snabbt ändå, de som redan är här.
  Moderaterna måste ”sätta ned foten” och tala tydligt om; vill ni se era släktingar, reshem! Gör någon av er något brottsligt; direkt utvisning ur Sverige. Hjälper inte detta i enskilt fall; utvisning av hela familjen. Vad så säker på att detta hot ger resultat.

  För övrigt gäller inte detta enbart Somalier utan alla som inte anpassar sig. Moderaterna kan bara behålla sin höga andelsprocent av väljarna med ett resolut agerande! Ta ”bollen” från SD annars gör de målen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s