Alliansens politik har nu setts i handling

Idag kommer nya SCOP-siffror som visar på historiskt högt väljarstöd för Moderaterna och Alliansen. Glädjande sifftor som har många förklaringar. Det har nu gått nästan fyra och ett halvt år sedan Alliansen fick förtroende att styra landet och nu kan människor se vad den politiken åstadkommer i praktiken. Det är en stor skillnad att bedömma en politik som fått genomföras i praktiken istället för oppositionspolitik. Det är därför först nu som den riktiga utvärderingen av alliansens och moderaternas politik kan göras av väljarna. Därför är det extra glädjande att se de höga siffrorna för moderaterna.

Nu är det viktigt att Alliansens partier inte slår sig till ro, utan fortsätter det eviga arbetet med att lösa de stora samhällsproblemen. Att Socialdemokraterna sitter i en båt utan styrning gör naturligtvis att deras alternativ till politik är osäkert. Vem som blir ny Socialdemokratisk ledare är ännu skrivet i stjärnorna, liksom hur deras politik i framtiden ska se ut. De har en lång väg att gå innan de kan framstå som ett stark parti med en klar politik.

Press: SvD; DN

Blogg:Göran Pettersson; Kent Persson; Tokmoderaten; Ringborg; Moderata Perspektiv

En reaktion på ”Alliansens politik har nu setts i handling

  1. Anonym skriver:

    Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om ”arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk” att omvandlas till ”Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hauss för riksdagsbörsens handel med rösträtter”. Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist….ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

    Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

    Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s