Låt oss hoppas det blir en ”ren” sista valvecka…

Opinionsundersökningarna har duggat tätt under hela valrörelsen, Svd visar idag en mätning där Alliansen har en övervikt på 51,7% mot 42 % för de rödgröna. Jag hoppas vi behåller den ledningen i mål på valdagen, folkopinionen känns så då man pratar med människor, de är positiva till vår politik.

Jag hoppas också att det kommer att vara en ”ren” valkampanj den sista valveckan, där de olika sidorna redovisar sina alternativ och inte ägnar sig åt ojust smutskastning av motståndarna. Då jag ändå är igång och önskar inför sista valveckan, önskar jag verkligen att svenska folket vänder SD ryggen, de har en osund syn på människors värde, SD förtjänar inte att finnas med i riksdagen.

Press: SvD

Bloggar: Per Altenberg; Johan Pettersson

2 reaktioner på ”Låt oss hoppas det blir en ”ren” sista valvecka…

  1. Naivfri skriver:

    Sluta underskatta trängda sossar. Du tror alldeles för gott om dem. I kraftigt underläge kommer de nu börja ta till vad som helst, framförallt kändisfjäsk, Mikael Wiehe, valfläsk nåt jävulskt mycket, rena påhopp, ännu mer osanningar, vanföreställningar och skryt utan täckning. Varje sosse kommer göra allt för att slå under bältet personligen. Dom kommer inte tveka att dra in kandidaters barn, föräldrar osv och hitta på skandaler som inte finns som trummas upp på Aftonbladets framsida.

    Nu gäller det att vara medveten och stå upp, stå tätt samman och tillsammans reda ut stormen. För snart kommer den. bara vänta.

    Lycka till – nu vinner vi valet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s