Låt inte Ohly vara med och ”pumpa” i någon regering…

Vänsterpartiet vill kvotera föräldraledigheten, hälften av tiden till mamma hälften till pappa. Det kan innebära att mamman inte hunnit att bli klar med amningsperioden innan pappa ska vara hemma med barnet enligt deras förslag. Lars Ohlys gjorde ett klavertramp , han uttalande en rekommendation till föräldrar, där amningen inte är klar då pappan ska vara hemma, att använda bröstpump. Det skulle kunna stanna vid ett klavertramp, Ohly är ju tågmästare till yrket inte amningsspecialist men det visar tydligt på vänsterpartistisk ideologi.

Vänsterpartiet vill styra, de vill styra ända in i människors hem och privatliv. Inte för man har kunskap och fakta bakom, utan för att man ska styra. Samma ideologi på alla områden, man vill styra vilken skola barnen går i, vilken barnomsorg man får och vilken vårdcentral man ska gå på.

Det är precis så som vänterpartiets ideologi ser ut, politiken bestämmer över medborgarna, medborgarna betalar höga skatter och så delar politiken ut. För mig är den ideologin förskräcklig, jag vill inte se en samhällsutveckling som går mot ett samhälle med ökad politikermakt, jag vill se ett samhälle där människor själva väljer och beslutar över sina liv så långt som möjligt.

Socialdemokratin har tagit med vänsterpartiet i båten, ro dom i land och ta aldrig med dem i båten mer, de kan sänka oss alla.

Och det var 12 dagar kvar till val…

Press: DN; SvD; DN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s