Smutsig politik….

Med anledning av de lögner som socialdemokraterna sprider när det gäller alliansens inställning till Lindesbergs lasarett vill vi klargöra och förtydliga att Alliansens samtliga partier vill behålla och utveckla Lindesbergs lasarett i landstingets regi och utveckla vården.

Vi beklagar att socialdemokraterna nu ägnar sig åt att sprida lögner om vår politik. Det är uppenbart att socialdemokraterna är stressade och känner att maktskiftet är nära i landstinget. Det försvarar inte att de smutskastar oss. Dock är detta inte första gången som socialdemokraterna medvetet ljuger om vår inställning till länets sjukhus i syfte att föra väljarna bakom ljuset.

Ett ökat samarbete mellan länets sjukhus i Örebro, Lindesberg och Karlskoga behöver ske för att nå en god tillgänglighet, hög kvalitet, bättre patientsäkerhet och större effektivitet. Vi vill se en ökad specialisering och samverkan mellan våra tre länssjukhus för patienternas bästa. Det handlar om tre sjukhus med gemensamt länsuppdrag. Vårt gemensamma besked är tydligt. Sjukhusen i Lindesberg, Karlskoga och Örebro ska fortsätta utvecklas i landstingets regi.

Vi vill bjuda in till ett öppet möte i Lindesberg onsdagen den 1 september klockan 18.00. Vi kommer att vara på Lindesbergs bibliotek. Där kommer representanter från Alliansen finnas för att berätta om vår vision för landstinget och prata med väljarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s