Valet som skriver historia..

Alliansen har medvind i valseglen, det märks då man är ute och möter människor. Jag tror på en Alliansseger i årets val och att de mindre partierna i Alliansen kommer att göra en ordentlig spurt på upploppet. Både KD och Centerpartiet är goda spurtare och har många engagerade medarbetare ute i landet. En valseger är dock aldrig självklar, vi måste ha politisk ödmjukhet till att det alltid är folkviljan som styr, har inte politiken rätt focus så uteblir också rösterna.

Moderaternas tydliga fucusering på arbetslinjen är rätt, människor har längtat efter att den ansträngning man gör i sitt arbete ska löna sig. Det ska finnas en skillnad i ekonomi om man jobbar mot om man inte gör det. Alla vet också att arbetslinjen är den enda vägen att gå om vi ska kunna hålla behålla en bra pension och säkra vård, skola omsorg.

Att lyfta upp dessa viktiga ideal till ytan igen, är en stor del av framgången för moderaterna, ideal som många människor längtat efter och som man tror på.

Det är idag moderaterna som är Sveriges bästa arbetarparti. Mitt tips är att människor kommer att värdera det högt och att Moderaterna kommer att få fortsatt förtroenda att i Alliansen skapa vårt framtida sverige.

Och det var 36 dagar kvar till val…

Press: DN

Bloggar: Kent Persson; Brännbergs blandningar; Under den lugna korkeken;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s