Vilken härlig dag…..

Idag har vi haft en varm härlig försommarkväll i Örebro. Det är marknadsafton och det har varit massor av människor på stan. Vi i moderaterna har ”tältat” på torget och delat ut material om vår politik. Det har varit mycket positivt det känns att vi har vind i valseglen just nu. Det visar den openionsundersökning som publicerades i SvD, moderaterna är där större än socialdemokraterna. Moderaterna 31,1% och Socialdemokraterna 30,3%. Det är härligt och det är också så att när man pratar politik på torget, får man mycket positiva åsikter om vår politik. En person sa att vår regering är den regering som gjort mest bra politik.

Våra starka opinionssiffror tillsammans med vårt starka stöd hos ungdomsgruppen är en bra grund inför höstens valrörelse. Om vi dessutom skulle lyckas med att en gång för alla förklara för alla pensionärer, att den enda garantin för att värdesäkra pensionen är arbetslinjen så kommer vi att göra ett rekordval. Att så många som möjligt i arbetsför ålder arbetar är den enda värdesäkringen av pensionen, det är de pengar som kommer in i statskassan varje år som är grunden för hela pensionsystemet. Jobbar många och betalar in till pensionsystemet, ökar pensionerna. Arbetslinjen behövs för våra pensionärers skull……

Blogg:Kent Persson; Andre Assarsson; Tokmoderaten; Mina Moderata Karameller; Moderata Perspektiv

5 reaktioner på ”Vilken härlig dag…..

  1. Ok, men du och alla andra (m) verkar ha missat att SD plockar drygt 5 pinnar, och med nuvarande konstellation snackar vi oheliga allianser, samarbete mot ministerposter eller kanske nyval.

    Så visst är det en härlig dag!

  2. Jag får hålla med Micke. Sverigedemokraterna är nu farligt nära att ta sig in i riksdagen och skapa politiskt kaos. Så det här är ingen trevlig dag precis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s