Alliansen går om…

Nu har openionsiffrorna vänt, det blå laget har gått om det rödgröna laget. I DN  idag presenteras DN/Synovates stor majmätning, den borgerliga alliansen är tillbaka i ledningen. Glädjande är också att alla alliansens partier går framåt och att moderaterna är nästan lika stora som socialdemokraterna. Moderaterna får i undersökningen 31,8 % mot socialdemokraterna som får 32,5 %. Det är kul att siffror nu kommer som bekräftar det man känner i valarbetet, människor gillar vår politik. Nu blir det en riktigt kul och spännande valrörelse, där alla partier måste visa sina förslag och sin politik till skillnad från mellanvalsperioderna.

Det kommer att bli tydligare ju närmare valet vi kommer vilka olika alternativ som finns och vad det leder till. Vi ser nu att alliansens ekonomiska politik varit bra för landets ekonomi och för vår välfärd. Situationen i Grekland har varit en nyttig väckarklocka för alla som trott på spenderpolitik, det kommer surt efter.

Press; Expressen

Bloggar: Signerat Kjellberg; Rasmus Lenefors; Moderatprat; Kent Persson;   Thomas Böhlmark; Göran Pettersson; Oskar Öholm

En reaktion på ”Alliansen går om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s