Hur ska Sverige bli ett framtidsland för ungdomar

Nu är det 100 dagar till man kan poströsta i årets val. Det är fart på valrörelsen och många frågor är uppe till diskussion. En mycket viktig fråga i årets val är hur vi ska förbättra villkoren för vår stora ungdomsgeneration. Hur ska vi ge dem de bästa förutsättningarna för jobb, utbildning och trygghet. Vi behöver förbättra kvalitén och kunskapen i både gymnasieskola, högskola och universitet.

Vi vet att en bra utbildning är en viktig grund för att senare få jobb. Vi behöver fler jobb till de unga, det får vi genom att sänka skatter för dem som anställer unga och genom att ha låg skatt på inkomster för låg och medelinkomsttagare. Det är också för de ungas framtid som det är så viktigt att vi är så många som möjligt i arbete, det blir tungt för de unga att klara skatterna i framtiden annars.

Tryggheten är viktig unga människor som rör sig mera och är mera ute är mera brottsutsatta än andra åldersgrupper. Därför är det viktigt med en tydlig hållning mot brott, brottslingar i ska tidigt få tydliga reaktioner från samhället första gången de begår brott.

Blogg: Mina Moderata Karameller; Kent Persson; Madalena Andersson

Press: DN

En reaktion på ”Hur ska Sverige bli ett framtidsland för ungdomar

  1. Kenneth Nilsson skriver:

    Trygghet är också tillgång till ett boende. Om alla boende fick ROT-avdrag skulle vi kunna göra något åt bostadsbristen. Det skulle också bidra till fler jobb och göra skatterna mer rättvisa. Arga snickaren har rätt:

    Hälsningar,
    Kenneth Nilsson @ hyresgästföreningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s