Hur en god nyhet försvinner och det kommer en dålig nyhet

Är på Moderaternas kommunala rikskonfers i Göteborg. Fantastisk stämning, bra semiarier bra arrangemang, massor av glada Moderater från hela landet. Många har lagt ned en stor möda för att komma hit. Vulkanen där borta på Island har gjort att luftrummet stängts så istället för att flyga har flera åkt mer än 100 mil i bil och kommit fram sent på natten. Man har inte låtit sig nedslås av det utan på morgonen är ändå alla glada och entusiastiska. Att inte komma hit verkar inte vara ett alternativ att tänka på. Igår höll bland alla andra semiarier Anders Borg ett fantastiskt anförande som fick stående ovationer, hela partiet visade sin uppskattning. Stämningen är hög alla är riktigt valkampanjsugna. Jag tänker att detta blir säkert kvällens stora TV-nyhet eftersom det är så tydligt vilket stöd vår finansminister har av sitt parti. Men vad händer… någon har fuskat med ett val 2001, vilket aldrig får förekomma …..och detta blir istället kvällens nyhet. Är besviken på fusket,  är besviken på pressen, kan vi inte få höra de postiva nyheterna också…

Länkar: SvD, DN1, DN2, DN3, DN4, AB, Expr1, Expr2, Westerholm, Tokmoderaten  Kent Persson och andra nätrötter som gärna häller bensin på brasan…..

Uppdatering press: SvD

8 reaktioner på ”Hur en god nyhet försvinner och det kommer en dålig nyhet

  1. Vi har ju en media som vrider sig en aning åt vänster. Det som är negativt för M är naturligt mera glädjande att visa upp. Mycket tydligt för de utanför Sveriges gränser men många här har missat det. Hoppas övriga kongressen blir givande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s