Utveckling innebär att nya problem uppstår

Hur kan man se att det pågår utveckling i en organisation eller i ett politiskt parti? Hur kan man se att organisationen eller ett parti tar till sig av kritik och aktivt arbetar på förbättring? Jag har ett tips för hur man ofta kan se hur det står till, problemen varierar.

När en utveckling pågår uppstår hela tiden nya frågeställningar eller problem att ta itu med, problemen varierar. Jag är stolt över att vårt parti bestämt sig tydligt för att utvecklas, det märks det uppstår hela tiden nya frågeställningar att diskutera och ta ställning till. Så måste det vara för att politiken ska svara upp mot de olika samhällsproblem den är satt att styra över. Partier med samma problem och frågeställningar hela tiden har stelnat och har inte någon utveckling eller någon problemlösning att erbjuda hur gärna man än vill.

Därför är jag glad över att vi besökt en massa olika verksamheter i vår välfärdssektor. dessa givande studiebesök har lärt oss mycket, gjort mig övertygad om att vi hela tiden måste hitta nya lösningar på problem som finns och kommer att leda till att både vi som arbetar i partiet men också vårt parti kommer att utvecklas. Min starka övertygelse är att det kommer att märkas på vår politik som kommer att få nya problem att ta tag i och inte gårdagens att brottas med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s